fortfarande sjuk:(

igår var de som värst hade feber, o kände mig helt borta. idag är de lite bättre har inte ont i halsen längre och tror inte jag har feber. men snuvan är fortfarande kvar. hoppas jag blir fris´k före helgen så den blir bra. WIlliam har oxå varit lite hängig och känts lite varm men inget mer som tur är vill inte att han ska bli sjuk.

idag har william och jag inte gjort så mycket, men får se om nisse slutar i tid så vi kanske ´hinner åka o kolla på en ny bilbarnstol åt william för den han har nu börjar bli för liten. Skulle vara skönt att få det gjort men kostar en del men nisse farmor skänkte lite pengar till köpet igår när hon var här o hälsade på.

Det var en som ringde angående lägenheten för någon dag sen också blev väldigt chokad. är ju ingen som hört av sig på ett tag men han ska kanske komma o kolla i helgen får se om det går bra för marina först bara. om vi säljer lär vi ju fixa något nytt till henne lr de kanske inte vi behöver göra men hjälpa till o hitta något alla fall. men vem vet om han som ringde ens kommer vilja köpa den?

Jaja hade tänkt att sätta upp ljusstakarna i  fönstren idag men har inte orkat.

till helgen blir det kankse alborgen, beror på om jag orkar. sen blir det hem till mamma o pappa o baka o gå på julskylting:P nej nu ska jag försöka få william att sova en liten stund så jag kan få i mig lite käk:)


sjuk:(

igår åkte nisse o jobbade sen kom han hem vid 9- 10 för det blåste för mycket så de hade inte gjort ett dugg.
Sen kom en tekniker från telia och fixade telefonen så nu har vi telefon igen:) Skönt. 
Sen blev det tvättning, hade väldigt mycket tvätt så var lite segt men men nu ska vi börja tvätta oftare så det inte hinner bli så mycket.

Idag lr redan igår kväll lände jag av att jag började få ont i halsen så inatt har jag haft svårt att sova på grund av att det gjort så ont. sen idag gör det ont, har druckit honungsvatten o sånt, sen är jag även täppt och har huvudvärk inge roligt alls tycker inte om att vara sjuk:( tänkte kanske börja sätta upp lite julpynt snart då inte allt utan kanske någon ljusstake o så. hade tänkt idag men tror jag vilar istället om william tillåter det,..

William har så svårt att somna om kvällarna nu för tiden vet inte vad de kan bero på men måste försöka få honom att somna tidigare är jobbigt när han är vaken längre än en själv. men han har alla fall börjat ätit lite bättre så det är ju något positivt:)

undra om nisse farmor kommer förbi idag hon ringde igår o sa det alla fall men hon har inte dykt upp en alla fall. annars händer det nog inte mycket idag.

 

Lördag, :P

igår slutade nisse vid 23. så när han kom hem sov jag redan.

inatt sov william en stund i sin säng runt 3 timmar det var riktigt skönt att kunna strecka ut sig lite. sen vaknade han vid 8 imorse. så då var det bara att gå upp.

sen kom lisa vid typ 12 och hämtade mig, Hon, per o hennes mamma skulle iväg på någon julmarknad i ljusne o frågade om jag ville med. så klart jag ville göra något annat än bara det vanliga tråket, det tackar man inte nej till, Så vi åkte till ljusne försökte parkera någonstans där vi inte skulle behöva betala men slutade med att vi ändå lära betala:/ hehe sen var det lite utanför folkets hus sen var det masser inne. mycket fina saker men var så dyrt så blev ändå inget köpt:/ sen åkte vi till mias prylbod o kollade lite där istället:) hittade några saker tex 2 lila ganska små koppar med fat till egentligen inget jag behöver men lila är så fint så man kan inte låta bli:P
efter det tog vi en fika på tewes med saffransbulle o mer:) gott.

De hade så söta granbockar i ljusne på markanden, men de kosta 400, hade de varit billigare hade jag nästan köpt en;)

Sen gick jag till nisse som var på verkstäderna med några kompisar o spelade wow vad annars?:P hehe
ja sitter fortfarande o väntar på att han ska bli klar sen ska vi åka handla lite o sen åka hem igen:) hoppas det blir snart orkar inte vara kvar här har inget o göra ju:( O annars hinner ju alla affärer stänga oxå..

Besök :P

idag kom lisa hit hon tog en buss från resecentrum sen gick william o jag o mötte henne vid bussen. Det vasr roligt med lite sällskap, skönt att ha någon annan än nisse att prata med. synd att hon inte kunde stanna så längre men nästa gång blir nog längre:) Vi var här ett tag sen tänkte vi ta bussen in till stan en sväng före hon skulle med tåget hem igen. men vi missade bussen så vi började gå de 7 km mot stan men ungefär halvvägs lr nåt gick vi på en buss för skulle vi inte ta den skulle lisa missa tåget. så william o jag hoppade av på stan medans lisa fortsatte till resecentrum.

Sen gick william o jag in på bibblan o hämtade hans bok. gick o köpte lite godis på alen, hade billigt så kunde inte låta bli plus att jag ville ha dumle:P sen gick vi till tewes o köpte en varmmacka eller va det nu hette med mosarella, pesto o soltorkade tomater på var väldans gott:) sen gick vi i några affärer medans vi väntade på bussen. Hittade en stickad tröja som var väldigt skön men kunde inte bestämma mig om jag behövde en så det blev ingen:/ ångrar mig nästan nu hehe...

När vi kom till busshållplatsen var de en del folk där men inte så mycket men före bussen hade kommit var de jätte mycket folk där. Och när väl bussen var kom, så visade de sig att de redan var 2 barnvagnar på så vi fick stå aldeles vid dörren o varje gång någon skulle av lära jag flytta på mig var så drygt:( nästa gång åker jag någon buss som inte går ungefär när skolorna slutar.

men nu är vi i alla fall hemma igen. nisse kommer jobba sent idag tidigast till klockan 7 men skulle tro de blir längre. men men får ta o titta på en film lr nåt om jag hittar någon jag vill se. Men nu måste jag byta blöja på gullungen.

Japp

idag har vi träffat marina o visat henne runt lite i söderhamn. Hon verkade trevlig, kunde bra engelska hon hade tydligen varit i sverige förut. Men tycker lite synd om henne idag då hon inte har någon soffa än, ingen tv o inget internet så hon kan ju inte ha mycket att göra stackaren:/ Men hon klarar sig nog imorgon ska hon göra saker.

hmm sen hände inte så mycket mer vi var o handlade före vi åkte hem o lagade mat. glömde hämta williams bok på bibblan som jag hade tänkt göra idag. men kanske kan göra det imorgon ifall jag ska träffa lisa så kan ja fixa de på en gång:)

Annars kommer de bli en boring helg då nisse jobbar på fredag o lördag vilket gör att det antagligen blir att lägga sig tidigt imorgon så säkert sitta uppe själv o glo på tv eller något:( tråkigt..

aja nu ska jag natta william hare bra


jahaja

Idag är det soligt ute skönt då blir man på lite bättre humör solen gör en alltid glad. även fast den inte kanske värmer så mycket just nu. men men det blir ljusare ute alla fall.

william har typ hållt mig vaken hela natten, först vägrade han somna sen vaknade han väldigt ofta:( Så idag är jag väldigt trött:/ orkade knappt gå upp imorse.. nej nu ska jag titta på top 10 @ 10. äsch de ska jag inte var en dålig lista:(


Trappen går åt fel håll

så känns det just nu har varit lite halv deppig länge men känns som jag endå varit på väg åt rätt håll. men nu känns det som det bara är ytterst lite som håller mig borta från att sjunka ner djupt i depritionen. Det jag försöker tänka på som oftast hjälper är william att jag vill inte att han ska behöva ha en deprimerad mamma. utan jag försöker vara glad och tänka på honom. just nu känns allt jobbigt att inte ha något att göra på dagarna, att inte ha några vänner som bor nära som man kan hitta på något med + mycket mer. känns ungefär som jag gör samma sak vareviga dag. aldrig något nytt eller något roligt. ungefär så här är en dag för mig
går upp ungefär 8-9 byter om på william, jag äter frukost
william äter lite o sover sedan en sväng.
vid 11 äter william idag var det pasta o kyckling. o päron till efterrätt
sen leker william ett tag medans jag äter
sen tar vi en promenad eller bara är inne
sen är det dags för en mat o william sover ett tag efter det
sen vid 4-5 ska william ha gröt o sen leker han lite medans jag äter
sen blir det bara att kolla på tv eller film o sen sova
+ en hel del blöjbyten under dagen.
sen under natten ett par matningar.
sen börjar de om igen:/

blev alla fall en promenad idag gick o lämnade tebaka filmen o sen gick jag o handlade lite men glömde frimärke det som var de viktigaste får fixa det imorgon istället. blev inget till gamla lägenheten idag blir imorgon istället. Hon o sergio kommer till söderhamn imorgon runt lunch så då ska vi dit o släppa in dem. o hämta posten som antagligen fortfarnade kommer dot fast man har adressändrat. Har ingen hemtelefon än heller telia är cp allt ska var aså jäkla krångligt så. men senast måndag ska vi ha telefon igen alla fall. skönt :)
Nisse är hos en kompis så jag o william gör typ inget tittar på barnprogram:/ inte så roligt men men hare bra alla
Hoppas på en roligare dag imorgon

William:)

Igår givk william och jag o tittade efter en tvätt tid men blev inte att vi bokade någon ändå för fanns inte de tiderna jag ville ha:P så nu måste jag gå o boka en idag istället.
funderade på om jag skulle åka till biblioteket igår o hämta ut williams bok men då kom nisses mamma så vi blev bara hemma. sen hyrde vi en film, blev indian jones den nya orkar inte skriva ut namnet på den. den var sådär var ganska förutsägbar om man säger så.

William har börjat prata annorlunda nu, låter så gullig, låter ungefär dada o bla lite sånt så söt så:) Sen förösker jag få honom o sova i säng men det är typ omöjligt, inatt sov han i sin säng ungefär en timme kanske inte mer allafall. men på mornarna när nisse har åkt o jobbat så spelar det ingen roll om william ligger där för då finns det mycket plats:)
vägrar äta gör han också tror han tycker det är jobbigt tar upp till en timme o försöka få i han maten ibland, o då har man bara lyckats få i han lite grann. Suck hoppas det blir bättring snart.

william trivs allafall med att ha det större han rullar omkring lite överallt:P

idag blir det hmm en promenad om jag orkar ta mig ner för trappan med vagnen o sedan en sväng till gamla lägenheten skulle jag tro. måste handla idag oxå..


Flytten med mera

I fredas flyttades de usch var jobbigt. började med att nisse o hans mamma hämtade nycklarna o hyrde släp medans jag matade och gjorde william klar, sen åkte william och jag till bvc medans de andra höll på att packa ut saker. Sen när jag var klar på bvc åkte vi till den nya lägenheten, då hade de kommit dit och börjat packa in lite saker så jag började packa upp ur kartonger. sen kom nisses mormor o morfar o hjälpte till de satte upp gardiner, lampor o lite sånt. sen åkte vi och åt sen var vi tillbaka i den gamla lägenheten och packade i lite mer saker i kartonger. william var lite jobbig han ville inte sova, men han somnade när vi åkte bil alla fall. sen packade vi i ett till lass med sängarna och soffan + tvn o sånt det blev det sista lasset för fredagen. sen packade vi upp lite grann sen satt vi o lata oss lite o william skulle börja sova i sin egen säng men inte ville han det inte:/ så han sov fortfarande mellan oss.

sen i lördags packade vi upp o sen kom mamma o hjälpte till sen kom nisses farmor med mat, o lite annat en inflyttningsblomma också. vi åkte senare iväg till den gamla lägenheten och packade allt det som var kvar. sen dagen efter skulle mamma o nisses farmor städa ur den. när vi kom tillbaka orkade vi inte packa upp något ut satt oss o tittade på en film istället.

söndagen började vi packa upp lite sen skulle vi ut och gå lite men blev i stället att vi åkte en sväng till e center o handlade nisse ville köpa Wratch of the lich king, och så behövdes de lite frukt åt william så han kunde få någon efterrätt. sen när mamma var klar borta i den andra lägenheten kom hon hit o lämade nycklen o några saker hon tagir med åt oss. vi packade up lite mera. William blev 7 månader:) tänk vad tiden går fort:)

igår morse ringde mamma o sa att hon var hemma för mormor hade varit borta på morgonen de hittade henne på balkongen då hon hade klättrat ut genom ett fönster och inte kommit in igen. antar att hon kommer lära fått något annat boende kommer ju inte funka som det är nu tyvärr. så mamma var hemma igår o då tänkte hon o pappa passa på att komma upp med sängen till den andra lägenheten.  de kom o hämtade nycklen till lägenheten då nisse hade bjudit hem några på pannkakor:P det var ahmed, sergio, grandin o hans kompis ja inte riktigt har någon koll på vad han heter men de kallar honom för sanne, fråga mig inte varför:/

När mamma o pappa kom tillbaka med nycklen tittade pappa lite hur det såg ut men han fick tyvärr inte träffa william sov för en gång skul sov:/

jaja idag ska william o jag gå o kolla om det finns någon tvätt tid o kanske ta en promenad om det slutar regna. nu har william vaknat igen så måste gå till han men hare så bra. En sak som är väldigt skönt är att det är större nu det är så skönt:) trivs bra med det alla fall:P


Helgen + veckan:S


I fredags firade man pappa och träffade mamma, syskonen, mormor, farmor och kusinerna:)
Vi spelade spel på kvällen var jätte skoij;:) William åt smörgåsrån för första gången och sen lyckades han få in handen i tårtan så kanske fick i sig lite grädde oxå:P hehe tokunge men tror faktiskt pappa hjälpte till lite:) William vägrade sova för han var så uppe i varv, men till sist efter några timmar somnade han som tur var:)

Sen på lördagen var jag väldigt trött, åkte ner och gav Lina en födelsedagspresent, hon fyller på onsdag men då är hon uppe i Umeå igen. Sen lånade jag även några filmer av Kajsa the holiday är den enda jag kommer ihåg, för den tittade jag på imorse:P Sen hem och plockade klart i kartongerna fikade lite med mamma o pappa sen hem till shamn igen. OCh började packa ner lite saker i lådaor inför flytten på fredag. Sen gjorde vi en gryta av lite grytbitar mamma skickat med, blev gott:P blev bulgur till tycker det är godare än ris:)

Söndagen var det nisse första fars dag så han fick ett paket av William:) sen packades det några till lådor hmm minns inte om det hände något mer den dagen var ganska boring,

Idag har vi plockat ihop hyllan och packat ännu mer saker,. William vaknade imorse av att det ringde var någon som ringt fel suck:( men sen när jag satt och tittade på the holiday somnade han och sov på mig i timme kanske märktes att det behövdes. Nu sover han igen, skönt att kunna få något gjort en stund. nyss var ahmed o sergio här för att bestämma lite inför hon som ska hyra våran lägenhet, som kommer i slutet av november. nu har nisse skjusat dem till tågstationen. Så jag har inget att göra lr egentligen hur mycket som helst men orkar inte.

På torsdag ska jag nog till gävle och träffa syster och sen ut till bergby o vara med på pumpen. sen blir det flytt på fredag plus att william o jag ska till bvc och väga o mäta:) var ett tag sen nu så ska bli intressant att se hur mycket han växt., usch tycker det ska bli så jobbigt med flytten:( Känner mig stressad och som om de inte kommer bli som jag vill:( men får hoppas allt kommer bli bra orkar inte hålla på så här det tar kål på mig!!

Kanske ska titta på layer cake senare får se om nisse orkar,.nu måste jag gå o börja med maten om de ska bli någon mat idag:P kanske blir ungsbakt falukorv eller nåt annat gott får se vad jag hittar för roligt i köket.


Matdags hemma och hos Mormor o morfar..

Hemåt,

Snart ska vi ta och åka till Pappa/Morfar och gratta honom och sedan träffa Lina men först ska lillkillen ha lite mat:P
Plus att bara för att vi hade tänkt att komma iväg tidigt sov william extra länge idag:P hehe tokunge. det gör han typ aldrig annars.

Men nu har jag inte tid att skriva  mera men får se om jag tar med datan isf kanske jag skriver lite senare.>:D

Ser ut som det är kallt ute idag:( boring

E- center med mera:O

Idag tänkte william och jag ta bussen till e center men blev att vi gick istället var rätt kallt men man blev varm efter ett tag sen kollade vi runt efter något till nisse på fars dag men inte fanns det något inte. men jag köpte en försenad födelsedagspresnt däremot så något blev det alla fall:P men jag har köpt ett shampoo som william ska ge ett cocos shampoo han älskar cocos lukten, vilket inte jag gör:/ haha men vill han ha det så lär han få ha det.
Sen tog vi en buss hem igen. fick betala för vuxen på bussen:( blä för busschafförer..

ååh förra fredagen hade jag velat varit i sthlm och tittat på SP på annexet, men men får nöja mej med att lyssna på skivorna:/ helst nyaste skivan:)



Nu har jag lagt in bilderna på datan alla fall:P

Testade sin nike dress:P

Kallt, mörkt och ensamt

I söndags eller måndags när vi tvättade råkade vi låsa in nyckeln i tvättstugan så vi inte kunde komma in dit igen och inte heller i in i lägenheten så nisse fick gå och plinga på hos en granne som var så snäll att han kom ner och öppnade tvättstugan åt oss. Som tur var annars hade vi lära ringt nisse mamma och hon hade lära åkt hit., Som alla forstår var det nisse som låste in nycklarna eftersom jag bärde william var de han som hade koll på dem:P hehe

idag har william och jag varit och lämnat in avtalet, till den andra lägenheten och sen gick vi en liten promenad och letade fars dag present men gick inget vidare. hade bestämt mig att jag skulle köpa ett par dunsockor/tofflor men finns fan inga så stora som i nisses storlek.. ger snart upp måste hitta något annat istället.

usch nu för tiden är det så kallt ute och det är typ mörkt hela dagen:( man blir så trött den här årstiden känns som jagt skulle kunna sova dygnet runt. men måste ju ta hand om william oxå..

Usch är trött på att vara så mycket ensam som  jag är i jämt eftersom nisse jobbar så mycket plus att hur kul är det att alltid umgås med han? inte så jätte kul vill ha någon annan att prata med gå promenader med bara hänga med. Men vet ingen:( känns som jag ibland när han kommer hem typ pratar i hjäl han för jag inte haft någon annan än William att prata med på dagen.. aja hoppas på bättring snart kanske lyckas hitta någon att umgås med snart..

Tvättning m.m.

väntar på att williams gröt ska svalna lite så jag kan ge honom den, under tiden tänkte jag passa på att skriva lite grann:)
Idag har vi varit och handlat mat, så ikväll blir det hmm kanske tacos lr nåt annat gott. sen håller vi på att tvättar, william hade inga bodys kvar så behövdes verkligen:p plus att alla mina leggings var lortiga.

Nu för tiden brukar jag springa omkring i leggings hela dagarna har kommit underfund med att det är skönt. så därför blev det ett par strumpbyxor nu istället vilket är typ det värsta jag vet. Då själva skarven lr vad jag ska kalla det, som går över tårna alltid hamnar obekvämt. när jag var liten brukade jag de få gångerna jag gick med på att ha lr blev tvingad att ha strumpbyxor, brukade jag tejpa upp dem på något vis så det blev bekvämare:P Kan tänka mig att det såg ganska roligt ut men men.

hmm har inte lyckats lägga in bilderna från kameran på datan än men ska försöka göra det snart så jag kan lägga in lite nya bilder på lillkillen.


2 nov - En tråkig söndag:/

idag ska vi städa, tråkigt är inte på humör för att städa men det måste ju städas ibland så manhar inget val direkt. bättre att få det gjort snabbt så man kan göra något roligare sedan.
nej nu måste jag passa på att äta medans William sover, men skriver kankse senare om jag har nåt att skriva om.

Promenad och fika:)

Idag var Lisa till söderhamn så vi var ute och gick ett tag och sedan gick vi och fikade o pratade. var roligt skönt att ha någon annan än nisse att prata med hela tiden:) Fast var väldigt kallt ute:/ frös en hel del.
william sov ett tag när vi gick sen vaknade han när vi gick in på och fikade. tog en daimbiskvi den var inte särskilt god:( Men colan var god alla fall:P hehe

Sen blev de hem och mata william och titta på musikmaskinen var filmtema på listan idag:P sen blev det lilla landet lagom och nu tittar jag på sing a long men ska nog snart sova är trött..'

Nu har vi skaffat en bärbar dator oxå, med mobilt bredband så nu kanske jag kommer blogga lite oftare. lättare när man kan sitta var som helst med datan och inte behöver sitta vid en fast:P

ha en bra kväll;)

Gävle, shopping o mera;)

i tisdags var man till gävle åkte tåg har inte gjort det på över ett halvår var lite läskigt:P hehe helst när man skulle ha barnvagn med. hade hoppats de skulle vara lite folk men det var jätte mycket folk.:/ suck hissen fungerade heller inte på tåget så det var skit krångligt för ingen hjälpte en:( men william tyckte det var roligt att åka tåg alla fall. sen när vi kom till gävle mötte vi upp carro:) då hade william somnat så carro o jag gick i några affärer tills william vakna då vi gick och åt så william oxå kunde få lite mat. Men det fanns ingen barnstol ledig så fick hålla i honom och mata han. de gick bra det med sen blev de mer affärer och shoppa en massa:P sen var vi o fika och gav william gröt då fanns det en matstol alla fall så det blev lättare då. sen följde jag med carro till bussen men den var inte inne så vi gick in på hemmakväll och då hittade jag tre filmer som jag köpte till pappa i födelsedagspresent, :) han fyller på fredag:)
Sen åkte carro med bussen och william och jag gick till tåget och åkte hem. Nisse hämtade oss vid resecentrum:)
Jag köpte ett par svarta stövlar, en svart stickad tröja, en svart klänning, en lilasvart klänning, och säkert nått mer jag glömt skriva typ leggins tror jag att de blev ett par:P

Var skoj att komma iväg lite men blev inga julklappar som jag hade velat då det börjar bli dags är så segt o vara ute i sista stund som jag alltid brukar vara.

Nej nu lär jag återgå till william men skriver mer senare om idag:P

RSS 2.0