Spanien

Ja nu är syrran i spanien i 15 veckor:( tråkigt men roligt för henne:) hon ska praktisera på ett sjukhus mellan 8- 14 om dagarna snacka om sköna tider, hela resten av dagen kan man ju hitta på skoj:) Men hon kommer hem en svängi april alla fall:P tur de.. jag skulle oxå vilja vara borta så där länge utomlands fatta vad roligt, hoppas att man någon gång i livet kan göra det.

Jaja idag ska man in te stan o glo litepå bokrean inte för jag tror jag kommer hitta nåt men man kan ju alltid titta åndå. synd att jag skulle på fg(min påhittade förkortning) annars hade jag kunna hängt med pappa o brorsan till uppsala vilket hade varit skoj;P skulle verkligen vilja komma bort en sväng:)

Men men var mening att jag skulle ha åkt bort i helgen med killen men då blev det inte så heller, suck:/ men de ska bli någon annan dag:) behöver verkligen komma bort känner mig så deppig o uttråkad behöver få göra något roligt o slippa tänka så mycket.
nej nu måste jag ta o duscha om ja ska ta mig in te stan idag nån gång;P


byebye

Alla hjärtans dag

vem kom på denna dumma ide? Är man kär kan man väl visa det alla dar och kanske ha någon annan dag som man gör något speciellt. Känns ju inte vidare speciellt om man visar hur mycket man tycker om någon på alla hjärtans dag då det är väldigt många som gör det. Nej för min del ska jag ha en mysig dag med killen någon annan dag för man ska väl ändå visa sin kärlek i jämt och inte bara på en speciell dag. Men sen kan det ju vara en fin dag att visa sin vänner eller mam, pap syskon att man tycker om dem idag men som sagt de kan man ox göra vilken dag som helst:P

Moget att jag kommer lära åka hela vägen till karlskrona för att skriva en tenta för att det inte gick att göra i gävle, so not peppad på de men men hoppas att jag lyckas lösa det på nå vis:)

Ovanligt, vill inte old:/

Har inte orkat skriva på ett tag är så trött om dagarna:/
Har börjat nya kurser nu också läser ma c igen, bara för att friska upp minnet inför ma d. Lr som det heter på högskolan ma 3 och ma 4:P hoppas jag har ork att ta mig egenom o klara dessa.
Annars har det inte hänt mycket har inte orkat gjort mykke alls.
Men jag har börjat flytta till S-hamn, vilket jag hatar för jag inte gillar S-hamn men jag flyttar ju dit av andra anledningar. Just nu känns det som jag inte bor någonstans känns som jag inte har ett hem fast jag har 2:(
Inte lätt att väl släppa taget om barndomshemmet när min kära katt bor där, som inte kan följa med till en lägenhet då han är en utekatt o aldrig skulle trivas inne:'( kommer sakna han så grymt mykke,..

Förra helgen var jag i Vemdalen också men det var inte så roligt blir roligare nästa år då man kan åka utför igen:P längtar redan som fan:) På dagarna var man ju vid backen åkte längd, med Lina o en dag med Kicki, sen satt vi mest i värmestugan o väntade på de andra som åkte utför, sen på kvällen var det ju roligare då man kunde umgås med folk:) Spelade buzz frågesport gick inge vidare för mig ko typ sist i jämt:S men jag tyckte de var lika sokj ändå förutom på en av delarna när man skulle trycka snabbast då jag aldrig lyckades vara snabb:P

För tillfället min mormor väldigt förvirrad, hon glömmer saker o gör om saker så man blir helt förvirrad sj av att prata med henne ibland. En av de vanligaste sakerna man kan få höra av henne är att hon är någon annan stans än i sin lägenhet, eller att lägenheten inte är hennes men eftersom vi har nummerpresentatör så vet man ju att hon är i sin lägenhet. Vill inte bli gammal om jag skulle bli som min mormor.. Men än är det långt till dess så ska inte börja deppa över det än-...

Nu vet jag varför jag varit så deppig hela dagen det är ju söndag, usch gillar inte söndagar,.. Och så är man sjuk oxå så man inte orkar göra något, men ändå ska man orka komma på och laga mat, tänkte ju göra något seriöst men kommer nog bli lite slarv men men får skylla på att jag är sjuk:P..

RSS 2.0