Lat

Har varit lite lat på senaste tiden så har ej orkat skriva.
Har varit sjuk o typ en vecka nu men tror det börjar bli bättre, men förra helgen var jag väldigt hes:P
men nu är rösten tillbaka igen. William har också varit sjuk, men han är på bättringsvägen dock fortfarande snorig och lite hosta. Annars är han så busig hittar på en massa bus jämt klättrar upp på ungsluckan för att kunna ta en massa saker från bänken. det går att låsa spisen så han ej kan sätta på plattorna. menungsluckan är trasig så den kan han öppna lätt som en plätt:/ Måste prata med hyresvärden o se om det går att fixa.

Ja kan ju ha en snabb resume om vad som hänt i sommar, kommer glömma en massa men tar bara upp en del.
Har varit en del i stugor, mest i tönnebro, varit på kryssning med carro, varit i furuvik med kusinerna, grillat en hel del gånger med bla annat lisa, lisa o carro, firat den som fyllt i sommar(Kajsa,carro, farmor m.fl.), badat med william:P, varit till stenö, william o jag var till järvzoo, jaja orkar inte komma på nå mer nu men skoj har det varit joo jag var till gbg oxå:P

nu har jag börjat plugga igen då det inte finns nå jobb:/ läser bara enstaka kusrer då jag ej vet vad jag vill bli. Funderar på nåt med ekonomi men vet ej om det blir nå program till hösten men hoppas jag hinner bestämma mig.

är så mycket man skulle vilja skriva men det skulle bara förstöra ,mer än det skulle vara bra för mig. men en annan gång så ska jag skriva det.

Är så glad men vet ej om jag får berätta det än men det kommer:):)

Nu måste jag gå o se till att william inte gör en massa bus, ska försöka skriva om inte allt för länge igen:)

RSS 2.0