sjuk?

Blev inte e center varken idag eller igår men måste bli imorgon då. känns som att de kommer vara mycket att göra imorgon packning, tvättning handling m.m:/ och ska försöka hinna göra en till dumlekladdis o ta med:P
blev inte stolthet o fördom igår kollade på idrottsgalan istället så ikvälkl blir de nog det istället..

känner mig så hängig idag känns som jag håller på o blir sjuk, suck skulle inte förvåna mig. nu när man ska iväg om 2 dagar:( aja idag blir det en vilodag;)

Snö

igår gjorde jag en dumlekladdkaka:P blev ganska god men inte så god som jag trodde den skulle ha blvit men men får testa göra på ett annat vis nästa gång kanske de blir godare:)
sen tittade vi på gladiator, som nisse har tjatat om så länge men jag har inte velat se den men igår gick ja med på det så nu har jag alla fall sett den så ikväll ska jag tvinga nisse att titta på stolthet o fördom!!! gladiator var helt okej men jag tycker den var så sorgslig, men bra:) men ikväll blir de en av mina favo filmer eller alla fall en film jag tycker är bra.

nu ska jag ta o mata william får se vad de blir för mat. nu har han börjat försöka resa upp sig mot saker har lite bilder på det men de är inte på datan än så kan inte lägga upp någon men ska ta o fixa in dem snart så då lägger jag upp en här:P kanske blir e center idag får se om vi orkar ta oss till bussen i snövädret. annars får de bli imorgon..

saker som har hänt och saker som inte hänt

tänkte ta att förklara vad det är för fel på min tumme. har nämligen kollat upp den för 6 år sedan. och de sa då att det var ledkapseln och senan som är trasiga på undersidan av tummen. det gör att jag kan översträcka tummen vilket jag inte ska göra. de sa då att det inte fanns någon anledning att operera det,. utan ifall jag längre fram skulle få mer besvär med ont skulle jag då kunna göra det. isf kommer de sy fast det, låter lite mysko, men men får se vad jag betämmer mig för.

hmm har inte hänt mycket de senaste dagarna. men var i gävle förra fredagen, träffade först maria och gick med henne på stan och kollade lite och käkade på östernspärla:P mums:) sen var maria o klippte sig då gick jag och mötte carro sen gick vi och kollade lte på stan. sen gick vi och mötte anna vid tåget:) var så länge sen man träffat henne:) var så roligt att träffas och prata lite tråkigt bara att det inte kan bli så ofta då hon bor l los angeles..
Sen tog carro o jag en buss ut då mötte vi cicci var länge sen man såg henne. sen blev de mat o tv med mamma o carro var förbi en sväng. sen på lördagen var vi o plockade lite i mormor gamla lägenhet sen kom kajsa dit o vi gick sedan o hälsade på mormor o då kom även kenneth o margitta dit. sen blev de gå en sväng så william somnade o sedan hämtade nisse mig:) mycket trevliga dagar:)

i torsdags fick vi tillbaka bilen igen, pappa har haft den för att fixa en massa saker före besiktningen. han besikta den även i torsdags det var ett litet fel som skulle åtgärdas, spaken man byter tll helljus är lite glapp:( suck när de var så mycket saker som hade varit lite fel på som pappa hade fixat så gick den inte igenom på grund av det där lite fjant felet:(
sen hade de med sig skor till william o skidor o snowboard o grejer till mig, på torsdag bär det iväg till vemdalen;)

vi kommer åka tidigare för antar att det kan bli en del stopp för willam ska ha käk eller annat:P men hare bra

nytt år, nya tankar;9

nyårafton var najs. åt oxfile, mycket gott:p sen vid tolv stod william och jag inne och tittade ut på fyverkerierna hade glömt öron grejerna glömt bort vad det heter:S så tyckte det var lika bra tt vi blev inne. men william tittade bara på lampan i fönstret han brydde sig inte om något annat,, ;) sen väntade vi på tove som vi skulle skjusa hem. när vi kom hem somnade jag på typ en gång. william med..

hmm annars har jag inte gjort så mycket.

Har funderat mycket på hur jag ska göra med min tumme har gått och haft ont lite då och då länge nu. men på sista tiden har jag haft ont oftare och i visa lägen. Men även om jag gör en operation är det inte säkert det kommer bli bra då heller. jag kan ju lika gärna få mer problem o mer ont:S hmm vet inte alls hur jag ska göra, vad tycks?

snart är det vemdalen också har velat lite fram och tillbaka hur jag egentligen vill göra men det blir väl att jag följer med, får väl hoppas på de bästa helt enkelt.. Men ska bli skoj att åka utför i år igen:P dock vet jag inte om jag ska åka skidor eller snowboard;) tror båda följer med så får jag göra båda:P

förra året..-..-..

hmm julen blev bra, blev mycket buzz:P väldans skoj om det inte var sport frågor då var de lite drygare. sen mycket mat o annat gott precis som det ska vara:D sen åkte vi hem på juldagen då även maria åkte hem då hon skulle till egypten på annandagen, lyllo henne:) Jag vill oxå utomlands men william är för liten än.. då träffade vi nisses kusiner, Anna, Jonas och louise:) trevligt hade inte träffat anna tidigare men hon verkade trevlig. Sen kom martin hit dagen efter och nisse o han satt o spelade:P
Hmm sen blev de väl ganska lungt.. På måndagen kom Lina, Kajsa och Carro hit:) Vi gick och åt på pizzerian här och då träffar lina på någon kompis uppe från umeå:P hehe vi tyckte det var lite skoj:) sen spelade vi kajsas spel våga fråga, och roligast när carro kom på veckans värsta. Veckans värsta var så att alla skulle skriva 2 saker man fick välja mellan att göra på en lapp sen hamnade lapparna i en påse och man fick dra en och välja vad man skulle göra. Jag skrev en lapp som var väldigt inriktad på carro, och som tur var fick hon den;) hehe inte för hon blev så glad men jag tyckte det var väldans skoj:)
Sen fick vi en gammal byrå efter kajsa som det var massa pokemon o bamse klistermärken på:P hehe:)
Sen blev carro kvar hos oss, ahmed var även förbi en sväng och spelade lite wii.
Carro skickade sms till ahmed när hon trodde hon skickade till sin klasskamrat mycket roande:) sen såg vi oceans elven o carro sov typ halva filmen. sen när filmen var slut somnade nisse o william. så carro o jag gjorde ren byrån så nu ser den som ny ut:P hehe men jobbigt var det.

Dagen efter skjusade vi hem carro sen plockade vi upp lina o markus på vägen till valbo. där de inte blev något särskild handlat för min del fanns inget jag fastnade för. vi skulle ha köpt en tv men den var slut..:( aja får bli en vid ett senare tillfälle.,. sen på vägen hem bytte vi bil med pappa o mamma. pappa ska fixa lite med bilen före den ska in på besiktning.
skriver mer senare william vaknade nu så måste ta hand om han...

RSS 2.0