Dopet 20/9

var en stressig morgon skulle iväg till lokalen och möta mamma och carro då de kom med smörgåstårtorna och skulle in med dem i lokalen. Så jag åt frukost där. Medan jag föröskte få William och sova en stund för att han inte skulle vara så grinig i kyrkan. Men han ville inte sova, vilket gjorde mig ännu nervösare. Sedan gick vi iväg till kyrkan skulle möta prästen innan dopet började. Vi bytte om på william och gjorde oss klara för att gå in:)
Bestämde vem som skulle bära in korset det blev nisse:P Han visste inte vart han skulle sätta ner det för prästen informerade inte honom om det, så han står där frame och ser vilsen ut sen får han hjälp av någon av kyrkans personer.
Vi valde bänken till vänster den var mindre än den till höger som de andra paret som också skulle döpa sitt barn valde. Det var väldigt trångt men men vi fick stå ut kunde ju inte byta nu.

Sen sjöng vi psalmen tryggare kan ingen vara, då somnade William:/ sedan sov han sitt dop igenom.
Mogge som inte kunde vara gudfar/fadder för att han inte var döpt fick vara med där framme ändå. Han hällde i dopvattnet.
Sedan döptes det andra barnet först sedan var det vår tur. William sov när jag lämnade över honom till prästen sov även när han fick vattnet på sig och sov när carro tog emot honom efter. Sen satt vi ner en sväng sen skulle vi fram och ställa oss så alla kunde knäppa kort. William sov fortfarande. Men sedan när Carro lämnade över William till mig och gick och satt sig, då vaknade william till och man fick några kort när han är vaken:P

Själv har han igen aning om att han har blivit döp undra hur många gånger han kommer få höra det i sitt liv:P

Sen var det dags för dopfika på gotan:) då var det smörgåstårta först och sedan kladdkaka som jag bakat:P hade bakat 8 stcken:/ var nervös över vad folk skulle tycka om dem men hörde bara positiva kommentarer tur de:P Försökte prata lite med alla som var där så ingen kände sig förbi sedd men var så mycket att göra så men han med de flesta alla fall:) Hoppas ingen känner sig ledsen eller arg för jag inte hann med dem:( det vill jag inte.
Sen var det dags att öppna alla Williams paket inte var de några inte:/ ett helt bord fullt:)
Vi bestämde så att nisse läste korten och jag öppnade paket på så sätt fick jag göra det som var minst pinsamt;)

Skriver in allt han fick i nästa inlägg, har skrivit upp vad han fick och av vem han fick det av på en lapp men hittade inte den nu så får göra det senare.

Men kan ju skriva upp alla som var där.
Från min sida: Mamma, pappa, Matihas, Maria, Marcus, Inga- Lisa, Gunhild, Kenneth, Kajsa, Markus, Caroline, Lisa, Per, Kicki, Emanuel.

Från Nisses sida: Ingrid, Niclas, Matihas, Linn, Tove, Grete, Gösta, Kerstin, KA, Lisbet, Krister, Sölvi, Jonas, Louise, Martin, Emelie, Ahmed, Andreas, Elin, John, Pia, Erik, Jonte, Mogge, Johanna, Per

Tror inte jag glömt någon nu, hoppas inte det alla fall:/

Efter alla paket var öppnade började folk dra sig hemåt och vi städa och plocka ihop. Upptäckte då att vi glömt dopljuset i kyrkan men som tur var kunde vi hämta det dagen efter. Sen på kvällen åt vi ute fin middag:) Efter det träffade vi jonas nisses kusin och vi tittade på en film.

De här inlägget är tillräckligt långt så lägger in bilderna i nästa då jag skriver vad han fick:)

Mamma/ Mormor

Har egentligen aldrig förstått mig på att man ska ha en bärbar dator men nu känner jag att de skulle sitta fint med en. Då skulle jag lugnt blogga mer än vad jag gör nu. Men men har inte direkt råd att köpa en så får klara mig ändå. Och det skulle även vara roligt kunna sitta och göra en massa saker. I want one:P

Mamma har varit här idag, vi har varit ute typ hela dagen. varit i många affärer har testat massor med jackor:) Hittade en jag gillade till sist så nu har jag en ny jacka en höstjacka före jag börjar använda min vinterjacka. kanske kan lägga ut ett kort på den senare om jag komnmer ihåg det.:P
Sen var vi in på apoteket och köpte näsdroppar åt både mig och william. Han hade feber igår men idag har han bara varit väldigt snorig så får hoppas det inte blir nå feber. Han har sovit extrem dåligt inatt på grund av förkylningen. så ikväll får hn näsdroppar så hoppas jag han får en bättre natt i natt både för min och hans skull.

Vi var och åt också mamma åt något som var ganska salt, snacka om att hon var törstig hela tiden sen:P
imorgon ska hon också hit men då med jobbet men vi tänkte käka lunch ihop alla fall:)
Sen ska vi nog till nisses mamma som fyller år imorgon.

Nu ska jag söva william han är väldigt trött nu så ska lägga han en sväng. skriver om dopet i nästa inlägg:)


William och jag i somras:P

5 månader:D

Igår blev han 5 månader tänk vad tiden går fort:) allt går så snabbt så här i början man kommer nog sakna lite av den här tiden sen när han blir äldre. Men man får ta vara på dagarna och leka med honom så mycket som möjligt så man inte senare ångrar att man inte gjorde det ena och det andra.

igår klippte sig Nisse han ville väl snygga till sig inför dopet på lördag eller något. Under tiden gick William och jag i affärer:P skoj man gör inte de så ofta nu förtiden men det finns ju inte heller så roliga i söderhamn så inget man saknar direkt. Testade 4 olika jackor 2 av dem var helt okej men kunde inte bestämma mig så de blev ingen jacka:( Får se om de finns kvar nästa gång jag kommer dit så kankse man kan ha med ett smakråd som kan hjälpa en att välja mellan dem:) William sov ju så han kunde inte ge någon hjälp inte för jag vet om de hade hjälpt så mycket med honom heller:P han hade väl bara skrattat eller något sånt:P hehe

Har börjat spela World of warcraft(WOW) nu fast jag alltid varit så negativ mot det. Men lovade Nisse att jag skulle testa så nu har jag skaffat en druid, skaffa den förra onsdagen. Har level 20 eller 21 nu. Har ju katten nu;) så nöjd. har bestämt att jag ska levla den till 70 sen kan jag sluta spela, då har man ju något att göra alla fall.
Hittills tycker jag det varit helt okej, men inget spel jag skulle kunna ägna så mycket tid som vissa gör. Utan för mig funkar det som ett tidsfördrift. Har man inget annat för sig funkar de.


Hej svejs;)


Veckans lista über alles

Handlar om förregående vecka:)

Veckans väder: Boring:/ grått och trist men sol kanske en dag.
Veckans låt: Måste bli lady gaga - Just dance den e så himla bra:D lyssnade massor på den förra veckan.
Veckans vii ha: ett par svarta jeans och en jacka:P
Veckans klädsel: hmm var mest hemma så säker myskläder.
Veckans händelse: Städat och knäppt kort i lägenheten så vi ska kunna sälja den.
Veckans frisyr: Mest uppsatt i något slarvigt, William drar så mycket i håret annars:/
Veckans Planer: Hade inga spec bara att vi skulle knäppa korten.
Veckans saknad: Mille, vill att han ska kunna bo här med oss:(
Veckans dummaste: Finns inget kokos shampoo att köpa någonstans i alla fall inte under 300 kr:/
Veckans sjuka: Arr säsongsavslutningen på las vegas säsong 4 slutade så jävla drygt och att inte avsnitteten på säsong 5 går att få tag på:( *arg*
Veckans roligaste: När nisse utan att han märkte det tog två olika skor på sig och gick ut:P jag höll på att dö av skratt;)
Veckans favorit: Josh Duhamel alias Danny McCoy i Las vegas:P
Veckans köp: kan inte komma på något speciellt utan bara mat..
Veckans godis: Choklad så klart:P
Veckans ord: Shonda:D
Veckans humör: upp och ner mest ner på grund av trötthet
Veckans Namn: William så klart:P

Denna vecka kommer lördag nog bli en bra dag:)

längesen sist

var ett tag sen jag skrev nu. Har inte orkat och inte haft tid.
Men äntligen har jag gjort klart plugget eller alla fall det jag måste göra. Struntar i de resterande som är kvar.
Nu ska jag bara slappa och vara ledig ett tag, bara umgås med William.
Förra måndagen vände william från rygg till mage första gången han var så gullig när han gjorde det:)
Men att ligga ner är inte så roligt för tillfället utan han vill kunna mer men det kan han inte än.

Han har börjat med smakpotionter nu också. Han verkar tycka det mesta är gott.
Gapar och ska själv föra skeden till munnen. har några fina kort på honom när han käkar morot, men tror inte jag lagt in dem på datan än men ska kolla det.

På lördag är det dop:D Är nyfiken på hur William kommer göra om han kommer vara ledsen eller glad. hoppas på en glad filur men brukar vara hans sovtid ungefär när dope är så han kommer kanske vara trött.

suck idag jobbar nisse kanske till 9:/ vad ska man hitta på då? har inte en aning. hmm vi får väl ta en promenad eller något men är så sjukt trött idag så vet inte om jag orkar.. Jaja något kommer man kanske på att göra.

Ska inte vänta så lönge tills nästa gång jag skriver nu.


RSS 2.0