chritmas is all around me;)

william har blivit duktig på att ta sig fram nu:P Han följer efter en eller tar sig dit han inte får snabbt så man kan inte lämna han ens ens sekund längre vilket är lite jobbigt,. men han är så gullig oxå när han kryper omkring så de är inte bara jobbigt:)
han är även väldigt stadigt att sitta upp själv också men det har han varit ett tag men blir bara stadigare och stadigare knappt man behöver ha koll på honom när han sitter o leker..

de senaste 2 dagarna har varit lite jobbiga har hållt på o baka en massa eftersom jag ska ge bort i julklapp till mormor o farmor, så har varit lite jobb men nu är det klart alla fall nu ska det bara packas lite sen ska vi till mamma o pappa. vi borde hinna iväg idag hoppas jag tycker det är så drygt att åka på julafton morgonen. Men det beror helt på när nisse slutar idag. han trodde alla fall det skulle bli ganska tidigt så det är ju bra. sen ska williams farmor med familj komma för vi ska ha en liten julafton idag med dem, eftersom vi är hos mina föräldrar imorgon. Så beror på när de kan komma o hur mycket klockan blir när vi är klara ifall vi hinner åka idag..

Jag vill ju dit för jag vill vara med o klä julgranen då vi inte har någon julgran i år, men nästa år då j'vlar ska vi ha en va en nisse säger;) för william ska ha en julgran han:P

annars har det inte hänt så mycket. Har varit in te stan 2 ggr förra veckan med buss båda ggrna den ena till bvc o den andra för att köpa julklappar men nu är de klart alla fall:P så skönt.. fast det har det ju varit några dar nu så..
sen på fredagen kom mamma o pappa o hämtade mig o william så vi sov där till lördagen sen på lördagen kom nisse o hämtade oss när han slutat jobba.. träffade lisa på fredagen en sväng:D hon gav william en julklapp, så snällt gjort:) men han har inte öppnat den än de får han göra på julafton:P lr blir nog jag som får öppna hans paket tror inte han lyckas så bra med det:P men nästa år då kan han nog det..

nej nu måste jag passa på och packa ihop lite grejer medans william sover en stund. Men God jul och Gott nytt år på alla;)

bara någon vecka om ens så
Hade ingen ny bild att lägga in så blev en från när han är bara någon vecka gammal:)

Helgen:(

Hmm i helgen har jag inte gjort mycket i fredags blev lite idol sen blev det lite wii:P Sen i lördags skulle nisse på julbord så jag blev bara hemma o tröka jag o william tittade på mamma mia,:P den är ju så bra:P nisse har sagt att han vägrar titta på den tills det har gått en vecka utan att han hört eller att jag sjungit musiken från det vilket nog kommer ske om väldigt lång tid så får väl se den ensam då:)
Sen igår var vi iväg till e center för att handla lite julklappar men hittade bara 2 och inte till den personen jag letade till heller:S suck trött på det nu..¨ Sen åkte vi och åt på aspendos med ahmed o marcus.. på vägen hem igen hyrde vi en film jiddra inte med zohan.. den var ganska skoj lite fjantig oxå.. men men så kan de va:P

idag sov william jätte länge jag hann till o med gå  upp före han, brukar vara så att han väcker mig o vi går upp då. Men imorse var det inte så jag hann göra lite av varje före han vaknade, vid halv 11:P
Ja sen har dagen bara rulla på jag har inte gjort så mycket mer skulle ha åkt in till stan ifall nisse slutat lite tidigare idag men blev inte så blir snarare att han kommer jobba senare så han kanske kommer komma hem framemot 7-8 någon gång men vi får se hur det blir.. Nu ska alla fall william o jag hitta på något..

Mamma, + shopping

Imorse kom mamma hit, vi var och lämnade in lite gamla saker på en loppis. Sen åkte vi och åt, sedan gick vi i lite affärer försökte hitta lite julklappar men blev kanske en enda men nu är jag klar till den personen alla fall. det är ju bra:) När vi varit i lite affärer åkte vi hem hit o fikade lite o sedan åkte mamma hem igen. Var skönt att ha någon att umgås med:)

Har köpt julgardiner till williams rum nu med nallar på dem blev riktigt söta i hans rum:P
William har typ börjat krypa eller han tar sig fram på något vis alla fall han far runt över allt och gör bara sånt han inte får typ har ner dvdn, har ner saker från hyllan och mycket mer:P man måste ha full koll på han jämt nu hinner knappt göra något.-.

Undra vad william o jag ska göra imorgon, kan inte bestämma mig om jag ska ta mig in te stan lr inte.. men men får se har ju ändå ingen att umgås med så blir ju inget kul hur jag än gör:(

Min värld svajar kraftigt just nu! hate it...

WIlliam några timmar gammal
Bara några timmar gammal:) sötisen min:P

förr o nu-.-

Har blvit frisk nu alla fall. sedan har det varit mycket vi har varit o handlat julklappar, varit på julskyltning m.m. Köpt en ny bilbarnstol har vi gjort eller william får den i julklapp av sin farmor. i helgen åkte jag tåg till gävle o mötte carro sen mötte vi upp Kajsa, Linnea, Markus, Diana och Kicki så sen bowlade vi:P jag vann på min bana över kajsa, kicki o carro:P hade ingen koll på den andra de låg en bit framför oss hela tiden.. Sen tog vi bussen till mam o pap. VI gick till mormor och hjälpte till lite i flytten. När vi väl flyttat klart fikade vi uppe i hennes lägenhet lr vad man ska kalla det på solberga:)
Mormor låg i sin säng sen skulle jag hjälpa henne upp men då frågade hon om man kunde åka på golvet, och satte sig ner på golvet istället. och hasade sig fram till william:) Sedan hade hon gymnastik med kajsa o mej, hon visade:D hehe så gullig:) Sen blev de hem o pratade o umgicks med maria, var trevligt man träffar henne inte särskilt ofta nu förtiden..

Sen kom nisse o hämtade mig på söndagen. sen kollade vi på arn 2:an minns inte vad den heter men den var ganska bra.
imåndas städades det lite, tvättades det och byttes gardiner.
igår var vi till öppna förskolan en sväng och träffade lite andra bebisar, det var trevligt. sen gick william o jag o tittade efter lite julklappar men hittade inte det vi skulle ha. så måste leta någon annan dag igen:( suck vill bli klar med det där nu!!
när klockan började närma sig fyra gick vi till verkstäderna och väntade på nisse som skulle hämta en sak där.

idag blir typ lite städning inte mycket mer än så...

nöjd:P ?

william har fått en tand nu lr det var för lite mer än en vecka sen men ändå. sen säger han mamma också men det har han gjort ett bra tag, vet inte om han använder det rätt eller om han bara säger det som prat ändå men mamma kom före pappa så jag är nöjd:P hehe sen känns det som om det har gått lite bättre med maten på sista tiden. imorgon ska jag nog göra något med kyckling åt honom. men vet inte riktigt vad jag ska koka den med så det blir lite smak på den. nej nu lär jag ta o sovva så jag orkar upp imorgon. men skriver mer imorgon, blev bara lite om william den senaste tiden nu:P

Fuck vad vissa saker gör en förbannad..

RSS 2.0