Borås here I comes;)

Då sitter man här då fast jag borde göra andra saker, som att packa, städa o sånt ska ju faktiskt åka imorgon tidigt,. Usch måste gå upp redan vid 8 någon gång de var längesen nu. vill inte men får försöka sova på bussen eller på tåget:) Fast jag brukar ha svårt att sova på såna ställen. Men kommer nog vara skapligt trött imorgon så då kanske det går. Men resan kommer ta bra lång tid:/ Suck åker vid 10 från gävle och är framme i Borås vid 16:/ vad ska man hitta på, på tågen? Hoppas man träffar på någon o prata med skulle vara skönt som när vi åkte upp till umeå jag och Carro då satt vi o prata hela natten:P de kommer jag aldrig glömma det var riktigt skojiga typer det;) Nog pratat om tåg nu..

Kommer bli sent ikväll kan jag lova ska göra det ena och det andra så måste noga ställa flera larm om jag inte vill sova över imorgon:P Och det vill jag inte kommer bli så skoj;P hoppas jag alla fall:)

Snart ska jag till Firren en sväng och försöka få henne o tänka lite positivt och lämna några filmer så hon har något att göra. Saknar hennes flummiga jag hoppas hon blr sig själv snart igen,.


Sommar, cp sommar

Denna sommar har inte blvit vad jag tänkt, allt har gått åt helvete.. känns inte ens som sommar.
Studenteten var bra allafall hade verkligen roligt, får skriva mer om det en annan gång.
Sen har jag varit i laviken och varit ledare åt barn sen hr jag varit i uppsala oxå,
tältat har jag oxå hunnit med en gång. sen har det inte blvit mycket mer
sen nu är det inge roligt firren mår jätte dåligt vill bara att de ska bli bra men man vet inte vad man ska göra för att muntra upp henne. Men hon måste tänka positivt och se framåt annars kommer det bara ta längre tid att må bättre igen, vill inte se henne sådär ledsen det gör en så ledsen.
Hoppas hon vet hur mycket hon beyder för mig och att jag alltid finns här för henne!


Nej nu måste jag återgå till tvättandet sen ska jag klippa gräset, laga mat, duscha m.m har massor o göra måste nog börja packa oxå på söndag ska jag åka ner till mamma o pappa i borås sen ska jag vara med dem någon dag och sedan åker vi hem igen:)

DU betyder så mycket för mig gumman, utan dig skulle jag inte klara mig!<3<33

RSS 2.0