Helg snart :)

Imorrn ska jag till uppsala på kongress förfest, ska bli roligt. Bra att Firren fick hänga med annars hade det inte blivit lika skoj, om hon inte är på värsta surhumöret då hela helgen. Det humöret hon haft på sista tiden får hoppas på bättring snart:P Sen när vi kommer hem på söndag ska hon sova hos mig, undra hur trötta vi kommer vara på måndag..

idag på lektionen tittade vi på en film som handlade om en kvinna som ville bli man. Hon fick maligthormon så hon blev en han. sen efter det var det några som pratade om hur hon/han kunde göra om hon ville bli mer manlig, få en sak mellan benen. Det fanns 2 alternativ som han tog upp. Det första var att ta hud från nåt annat ställe men då var problemet att man inte kunde få stånd om man inte operara in nåt. Det andra alternativet som han inte heller tyckte var nå bra var att göra om klitoris men då skulle den bli så liten, bara som en tumme. Då hör man madde "Bara som en tumme" sen säger helena "stroleken har ingen betydelse". Så vänder sig både rebecka och ida om och säger "Men bara en tumme man ska väl känna nåt allafall";P haha så fult.

Nej nu har jag inte tid o skriva mer måste ta o packa klart ska ha med den till skolan. Hinner inte hem mellan skolan o tåget. Tar en sväng te Firren istället, hon får fixa lite saker på stan medans hon väntar på mej om hon inte vill komma upp te min skolan då:p Kul att just imorrn när man har bråttom så ska vi ha kontaktlärartid. Brukar ha det var fjärde vecka. suck så segt. Men måste ändå lämna in lappen om ledighet o sen drar ja så vi hinner te Firren:)


Tjingo lingo;)



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0