Segt

Blä projektarbete är inte roligt ska vara klart om bara någon dag känns som att jag inte hinner med att göra något annat än att plugga fast jag igentligen inte pluggar så mycket, utan mest hittar på roligare saker för det är så boring. Men snart är det över:)


I måndas var jag och lämnade blod, var lite läskigt men det gick bra. Gjorde lite ont men inte mycket. Fick sedan järntabletteter som jag ska ta en o dagen. Känns ändå som man gjort nåt bra den här veckan.
Sen mötte vi Nisse och Ahmed de skulle käka på bk, sen åkte vi hem te mig en sväng.
Carro och jag badade oxå;) Var ganska kallt men faktiskt inte jätte kallt.. Redan tagit första dopet den 23/4 lite nöjd:P Sen blev det en massa annat tok oxå.

Igår var det första gången jag körde på skolan var så nervös men det gick väl helt okej. läraren sa att det vara ganska bra, han sa oxå att jag skulle tjäna många lektioner på en sak ja kunde orkar inte förklara vad det var. Men men går nog bättre nästa gång. På torsdag börjar teorin oxå, känns skönt att komma igång så jag får mitt körkort någon gång. vill ju ha det före sommaren.

skoj att man gick vidare från förra uttagningen o att man ska på en andra intervju hoppas de går lika bra nu så jag får jobbet skulle behöva ha det. Får se hur det går på torsdag. Håll tummarna åt mig:)


Mmm

Nu är den en söndag igen men hittills har jag inte börjat få söndags humöret kan ju hoppas att jag inte blir så sur o arg idag. nej idag var en bra dag
nu ska jag ta och sova ska lämna blod imorgon så lär väl vara lite utvilad. Med min otur skulle det inte förvåna mej om jag får mens lagom till imorgon så det blir mycket blod man förlorar.
suck nej nu orkar ja fan inte vara vaken mer behöver sova gick ju faktiskt upp tidigt idag jag. ovanligt men jag lyckades:P
haha god natt:)


He dosnet know who i am and he dosent give a damn about it. he dosent know what he's missing..

De galna anonyma esteterna;)

Igår hade jag och firren väldigt roligt. Det hela började med att hon skulle testa en brun peruk som min mormor haft sen kom vi på att vi skulle spöka ut oss. Vi skulle bli esteter, om jag säger så.
Vi hitade ett par ljusgula nike byxor som jag satt på mig medans firren satt på sig ett par vita med ränder på vet inte vad det var för matrial. sen tog hon på sig en ljusgul tröja med en grön och vit sak ovanpå. sen hade hon byxorna uppdragna och ett par rosa sockor och röda skor och rosa örhängen, lila sjal, svart löshår och rosa mössa med toffsar på:P haha hon såg så rolig ut just ja hon hade en vit lång kofta oxå. jag hade på mig en grön sjal, röd tränningsjacka/tröja, en blå kavaj ovanpå, gröna örhängen, kattöron, ena byxbenet hade ja uppe, sen hade jag ett pr blå sockor på mig och ett par blå sockor. vi såg väldigt roliga ut. plus att vi hde sminkat oss med typ illrosa ögonskugga och firren hade streck på båda kinderna jag hade bra på ena:P sen gick vi o tog ut pengar folk tittade väldigt mykke på oss. Vi låsades att vi skulle på maskerad:P '
sen åkte vi bil in till stan du skulle vi gå in på donken på stan, då fegade vi ur och tog av oss några av sakena men vi såg ufortfarande roliga ut kan jag säga.. Men har man inget och göra och tråkigt så kan man ju alltd hitta på nåt skoj som vi. Är man uttråkad kan man ju alltid ringa oss vi har alltid tokiga ideer för oss;)


Nej nu ska jg fortsätta med mitt galna liv;) Får sevad denna kväll erbjuder..


Speciell

Igår vann modo sm guld. segt jag tyckte linköpning skulle ha vunnit men men modo var väl värd att vinna på nåt sätt de med. Inte för att jag kan se det. Nej nu ska jag sluta gå o vara sur över saker för att det är söndag, ska tänka positivt även om det är svårt.

Idag sökte jag till högskolan sökte jurist, turism och nå mer minns inte vad det var. Men ska söka polis till hösten så skulle ja komma in på det som jag inte tror att jag gör. Men om då hoppar jag av det jag ska går, om jag nu i överhuvutaget orkar plugga.

Längtar till 15 då ska jag till spanien ska bli så¨roligt hoppas jag. var ett tag sen man var där nu. Ska bara slappa, bada, sola och shoppa inte tänka på nåt jobbigt. behöver verkligen komma bort och tänka. Finns saker som snurrar i huvudet som måste ut därifrån saker man bara vill glömma.

Skriver kanske mer senare annars en annan dag:pTada

Har nyss kommit hem från söderhamn har varit på möte, har varit mestandels skoj.
Lite segt att jag vet inte men hade väldigt skoj, träffade en del nya roliga människor o såna man träffat förr:P
Haha ge mej Firrens kommentar hon sa idag den vara bra, så nöjd skulle vilja säga 1-0 te mej..
Men känns endå mysko på nå sätt kan inte sätta fingret på va de är men har 3 olika anledningar de kan vara.
mjoo är så fucking trött blev inte så mykke sova inatt låg o prata hela natten.. men de var trevligt de o;P
När du ser på mig vill jag ha mer av dig:P
hmm ida är de sönda uscha, men ska tänka positiva tankar o inte på de som snurrar i mitt huvve,.
även om de nog kommer bli så ändå. väggen, handtaget o örjan e min kommentar lr kanske kotten va vet ja..
Har haft skoj me er alla i helgen:) även fast inte högskoleprovet verkade gå så bra:p


Har varit hemma i kanske en timme o e redan trött på de o vill iväg.. suck längtar te man flyttar lr skaffar en pöjk så man har nån stans o ta vägen. men de kommer nog dröja båda, känns som de inte går nå vidare för tillfället orkar inte engagera mej, men en da kommer ja oxå hitta nån. sen att man tycker om nån e ju en annan sak men tror inte de kommer bli når där men man kan ju hoppas:p
 
FYFAN VA JA HATAR VISSA SOM ÄLSKAR ATT FÖRSTÖRA O FÖRSÄMRA ENS SJÄLVFÖRTROENDE, JA JAG TALAR OM DIG.....


RSS 2.0