Lillpojken

Så söt så:)
image2

Tiden går så fort snart är han redan en vecka. Idag kom papprerna där man ska fylla i hans namn, så nu ska vi ta o bestämma om det blir en William eller ej.
För tillfället vill jag inte påstå att jag mår bra, allt är jobbigt och börjar lipa för ingetting, känner mig så tom och instängd känns som jag inte kan göra nåt alls. Är så trött så jag inte ens kan somna:(  Men men hoppas det blir bättre snart.
Inte blir det bättre av att vara själv hela dagarna i ändå. Får se om det blir en promenad när Nisse kommer hem, hoppas han orkar:)


Nu har han kommit:)

Nu har jag äntligen fått min son, 3 dagar försent kom han den 16 april klockan 14.28 han vägde 3926 gram och var 54 cm lång:) Är så glad att det är över nu. Han är så söt kommer antagligen bli en William men är osäkra. Men det lutar då mest åt William. Det är så skönt att ha kommit hem från bb att bara få vara vi 3 och komma in oss lite.
Inatt har man inte sovit mycket han var väldigt jobbig då inget ting dög utan han var bara ledsen. Men men till sist efter många timmar sommnade han till slut.
och inte kommer man få sova imorgon bitti heller inte för jag vet om jag hade fått det i alla fall. Men då ska vi vara i Gävle på bb klockan 9 för vägning och sista läkarkontrollen.
Är lite orolig för bilresan blir så lång väg att åka med lillen men det gick då bra mellan gävle o bergby o sen bergby o Söderhamn så hoppas hela vägen går bra på en gång:D


skriver mer senare om allting nu ska jag äta och sen så blir det film o sova skulle jag tro.

Förresten bild på lillen finns på www.lg.se

RSS 2.0