snart 2 månader

På måndag blir William 2 månader! känns som att tiden går väldigt snabbt. Känns som jag inte hunnit gjort något under dessa månader utom att ta hand om lill pojken. Imorgon ska jag till Gävle o gå på student det ska jag även göra på fredag då Lisa tar studenten.
Hade även tänkt att jag skulle hinna köpa lite grejs till mig själv när jag ändå är i gävle men vi får se om ja kommer hinna med det.

Idag har jag varit på babymassage men idag var det bara jag o en till med men kändes som vi verkligen fick lära oss hur vi skulle göra också:D William tyckte det var skönt att bli masserad och efteråt somnade en en stund. nu förtiden brukar han knappt sova på dagarna.

Moget när det inte funkade när jag skulle fixa så William blev med i tidningen, jävla hemsida o inte fungera!!!!! Ska försöka igen senare hoppas de fungerar då..

Hej svejs nu ska jag ta hand om lillpojken:P


1 månad och 2 veckor(då jag skrev det här)

Jepp idag är han så gammal William. Känns som tiden går så snabbt. Känns som det var nyss han var en vecka. Då var han 54cm nu är han 59 cm:) han växer så det knakar lillpojken:p just nu ligger han på en filt och tittar på allt runt omkring, skrattar och småpratar, kanske gosdjuren.
Eftersom vi har det ganska litet så står skötbordet i köket. så när han ligger på skötbordet brukar han ligga och prata och skratta med en såndär vante man tar ur saker ur ugnen med:D

igår var vi i Gävle jag skulle till skolan så syter var ute och gick med honom medans jag satt på föreläsning. På mina raster gick jag och matade William. Det kändes mysko utan William i närheten kändes som jag hade glömt något nånstans, mysko känsla. Bara när jag var borta från honom några timmar kände jag att jag saknade honom.
Sen mötte jag upp Nisse o Martin som hade varit och köpt skor. Träffade även på Mogge o Johanna. vi gick och köpte glass:P gott i värmen. Sen åt vi inne på nian och åkte hem.

På måndag ska man oxå till gävle på efterkontroll på Mvc. Får se om man hinner gå i någon butik o köpa lite grejs till de som tar studenten om någon vecka.

ska försöka skriva

RSS 2.0