Listan

LÅTAR!

Ger mig dåliga minnen - Cascada - love you promise
Få mig att vilja dansa -  Måns - Cara mia
Blir jag glad av - Sommarpojkarna - Lilla hjärtat
Blir ja ledsen av - Christian walz - Hit n´ run

Kommer fler senare, orka inte skriva fler nu...


Vilket Party..

Idag var man till sthlm me skolan och gick på museer, hann även med att spana lite på folk.
Vi hade skoj i bilen vi skrattade ganska bra åt bratsen o andra roliga människor vi såg.
jag råkade säga ganska måga ggr att jag inte hade några kläder på mig, vet inte vad ja fick det ifrån skulle säga att jag hade lite eller mindre kläder på mig än dem:p Men jag frös inte nå speciellt så de var ju bra.
sen var vi o käka o gick en sväng på stan, hittade inget speciellt hann inte titta så mycket men skoj hade vi kände mej på så bra humör då. var jätte glad kändes som det lyste om mej:P

hahá nu känns allt bara förjävligt. vet inte vad det beror på kan ju tänka ut en hel del anledningar men ingen som ja tycker stämmer riktigt bra. Men får hoppas på bättre humör imorrn då.
Inte på förmiddan då för då skirver ja högskoleprovet men på eftermiddan för då ska ja träffa firren, kicki mfl:P


Tack för att ni förgyllde min dag Viktoria o Anna:D plus ni andra:P

Du kommer aldig nära mej igen det kan du glömma
Jag ska vara stark nu du ska inte få lura in mej i din fälla igen
Jag ska kämpa emot känslorna som kommer vilja styra jag ska klara det
Du kommer aldrig kunna göra mig ledsen igen
Forget it because I have done it

What a tönt

Ja det var som man kunde ha trott då, massa skit har sagt undertiden vi var tsm. typ att jag stökade till hos honom att jag inte ville träffa hans kompisar fast det i själva verket var han som inte ville stå för mig. ville inte ha med mig bland hans kompisar. vågade väl inte stå för att han hade oreda och att det var han som ställt till det utan hittade på istället att de var jag som gjort det. kul att få höra sånt sen undra vad folk trodde om mig liksom när han sa sånt där. Bra att de fanns vissa som fatta att det inte var så allafall.. Usch kommer aldrig hitta nån som man vågar lita på efter honom. Men under kan ju ske, kan man hoppas på.


Sundays.

Kan det finnas nåt mer störnade än söndagar. Jag har aldrig gillat söndagar allafall inte de senaste åren.
Man blir bara deppig av att veta att det är söndag. Skola dagen efter, Firren åker hem om hon är hos sin pappa, allt stänger så tidigt o ännu mer nackdelar. Usch tycker inte söndagar borde få finnas.
Man känner sig så ensam vill bara vara nära någon som tycker om en, men de kommer väl aldrig ske.
Nej nu ska jag inte ta o va allt för negativ söndagar är ju ändå sista dagen på veckan sen kommer det ju en ny vecka efter med nya äventyr får börja tänka så:p
Jaja ska väl ta o sova så man kanske orkar upp men problemet är bara att jag inte är ett dugg trött så antagligen kommer det dröja länge innan jag kan somna.
Tänk om man ändå fått haft någon o krama om när man ska sova då had ja somnat bra;)


Boring..

Fråger o svar 

. Om du kunde bygga ett hus var som helst, var skulle det bli?
-  Oj svårt men kanske spanien:P
. Vilket är ditt favoritplagg?
-  Mina lee jeans
. Bästa fysiska detalj hos det motsatta könet?
- Svårt att säga bara en men ögonen då.
. Vilken är den senaste CD'n du köpte?
-  Förlängesen för att jag ska komma ihåg.

. Var är du helst?
- I någons famn
 Var är du minst gärna?
- Hemma 
Var blir du helst masserad?
- Ryggen, nacken
 Vilket är viktigast: stark i sinnet eller stark i kroppen?
- Stark i sinnet

. Hur dags vaknar du på morgonen?
- När klockan ringer eller sent
. Vad gör dig riktigt arg?
-  När folk inte ger sig eller när allt går emot en.
. Om du kunde spela något instrument, vilket skulle det då vara?
- Elgitarr
. Favoritfärg?
- Blå

 Vad har du under sängen?
- Ett monster eller kanske Mille o en massa skit.
 Tror du på ett liv efter döden?
- ja
. Vilken årstid föredrar du?
- Sommar
. Vilken hushållssyssla tycker du är tråkigast?
-  Städa

 Om du kunde få en superkraft, vilken skulle det då vara?
Hmm svårt måste funder på det.
 Om du har en tatuering, vad föreställer den?
- Nej men kanske blir en nån gång.
Kan du jonglera?
- Kunnat någorlunda i alla fall, men nu kan jag inte
 Vilken är din favoritdag?
- Lördag

 Vad finns i bagageutrymmet av din bil?
- Har ingen bil, men skulle jag haft en skulle de vara allt man kan tänkas behöva ha där:p
. Vilket föredrar du: sushi eller hamburgare?
-  Hamburgare så klart:P
Händer i helgen?
 Träffa syrran och kussen, bowla m.m:p


Uppsala : D

Ja ihelgen var man som sagt i uppsala:) det var riktigt skoj träffade roliga människor, vänner man inte träffat på ett tag o så träffade man nya vänner.
en rolig sak jag råkade göra var att när jag skulle hälsa på en satt carro före mig så då sa hon caroline sen sa jag oxå caroline jag tänkte inte på de trodde jag hette så. sen kom kicki efter hon bara kic, sen va sa du nyss? då kom jag på att jag sagt fel. jag bara oj nej jag heter ju emelie:P så kan det gå när man är trött.
Tåget var först försenat typ 30 min men när vi äntligen kom på tåget började jag skratta på grund av en sak som Carro och jag hade diskuterat i för väg och sen visade sig vara just så.
När vi kom fram till uppsala fick vi reda på vart vi skulle på på vandrarhem i city, jag, carro, Lina, Kicki o Sofia sov i samma rum.
blev ganska sent vi sov sen tidigt upp o käka hotel frukost jag bara satt och skratta åt allt var så trött redan då. sen hade vi seminarium under dagen, hände mykke roliga saker.  Typ som att jag råkade hjälpa till att ha sönder ett bord men det var inte jag som hade sönder det enligt mig. det var så att Nisse dryga så då knuffa jag till honom då kom peter och knuffade till mig så jag råkade knuffa till Nisse igen så han ramla över bordet som gick sönder medans ja ramlade ner i en stol som höll på o tippa:P haha måste ha sett rätt toligt ut.

Sen på kvällen var de fest med 60-tals tema jag hade på mig en ljuslila klänning och håret uppsatt på nå sätt som Lina fixade. Carro hade på sig den andra klänning jag hade med mig, den var brun med typ orange liknade blommor och så hade hon ett skärp i midjan och sen hade hon tupperat hår:P
haha man kände sig så ful men skoj o klä ut sig lite. Sen blev det lite dans och prat.
Efter det gick Carro o jag och bytte om till vanliga kläder sedan gick vi till cafeet.

Kicki och jag var ut en sväng på krogen oxå var skoj o dansa men seg männsika som var där, synd att den eller någon av dem jag egentligen ville haft där inte var på krogen. vid 3 gick vi grabben hängde efter oss ut han frågade om jag inte hade någon jacka. jag sa de är ju sommar ute o varmt, han såg helt förvirrad ut:p haha rätt åt han.
sen gick jag tillbaka till vandarhemmet medans kicki blev kvar på donken med killen sin. Carro var fortfarande vaken så vi pratade lite sen var de fler vakna som vi oxå pratade med.
sen var de några där från borlänge eller flera av dem var från andra länder men han från sverige jag pratade med var från borlänge, han var väldigt trevlig:)

sen sova då var klockan nämare 5 sen upp o käka vid 8-9 tiden var väldigt trött då. vid frukosten gick det inge vidare för mig spillde choklad över hela bordet m.m.
sen blev de semunarium o sånt o sen käk hängde med lina till hennes tåg på vägen dit borstade carro o ja tänderna på stan de var så roligt o se hur folk tittade konstigt på en haha. vi tyckte bara de var skoj.
på tåget hem satt peter brevid oss, carro o ja dela säte. han ville inte sitt sj i en vagn.
sen kom vi till Gävle igen, fick vänta 2 timmar på donken. sedan bussen ut jag sov hela resan ut.
Blev ganska sent föns Firren o jag gick o la oss. jag kunde inte sova även fast jag var jätte trött:/

skriver mer om lite annat en annan dag.


Helg snart :)

Imorrn ska jag till uppsala på kongress förfest, ska bli roligt. Bra att Firren fick hänga med annars hade det inte blivit lika skoj, om hon inte är på värsta surhumöret då hela helgen. Det humöret hon haft på sista tiden får hoppas på bättring snart:P Sen när vi kommer hem på söndag ska hon sova hos mig, undra hur trötta vi kommer vara på måndag..

idag på lektionen tittade vi på en film som handlade om en kvinna som ville bli man. Hon fick maligthormon så hon blev en han. sen efter det var det några som pratade om hur hon/han kunde göra om hon ville bli mer manlig, få en sak mellan benen. Det fanns 2 alternativ som han tog upp. Det första var att ta hud från nåt annat ställe men då var problemet att man inte kunde få stånd om man inte operara in nåt. Det andra alternativet som han inte heller tyckte var nå bra var att göra om klitoris men då skulle den bli så liten, bara som en tumme. Då hör man madde "Bara som en tumme" sen säger helena "stroleken har ingen betydelse". Så vänder sig både rebecka och ida om och säger "Men bara en tumme man ska väl känna nåt allafall";P haha så fult.

Nej nu har jag inte tid o skriva mer måste ta o packa klart ska ha med den till skolan. Hinner inte hem mellan skolan o tåget. Tar en sväng te Firren istället, hon får fixa lite saker på stan medans hon väntar på mej om hon inte vill komma upp te min skolan då:p Kul att just imorrn när man har bråttom så ska vi ha kontaktlärartid. Brukar ha det var fjärde vecka. suck så segt. Men måste ändå lämna in lappen om ledighet o sen drar ja så vi hinner te Firren:)


Tjingo lingo;) 


Välkommen till min nya blogg

Jag f?r ett tag sen:p

Jepp då har man skaffat en blogg igen den förra gick det inge vidare med så. Men fick lust att skaffa en igen känns ibland som man behöver skriva av sig lite. Ganska ofta är det så i mitt liv, händer såna saker som fastnar i huvvet.

Som idag kom jag på mig själv med att tänka det får jag inte göra det kan ja inte göra då blir han arg. Alltså det var ju längesen det tog slut och jag borde ha fått bort allt som har med han att göra. Men nej allt det han sa till mig att jag inte fick eller andra saker han var bestämd på sitter kvar som sten. Vet inte hur jag nånsin ska våga lite på någon kille efter allt han sagt och gjort, känns bra att det tog slut fattar inte varför jag ens var tsm med honom men det är sånt man inte kan ändra på nu. Hoppas jag inte är så osmart en gång till i mitt liv.

Bättre lycka nästa gång:)

Så nöjd över att brynäs vann igår, jag tycker det var ett riktigt mål!!
1 - 0 i matcher te Brynäs över Hv som det ska vara. hoppas det går hela vägen.

Nej får ta o skriva mera en annan dag nu måste jag sova snart om jag ska orka upp imorrn. Tjingo lingo:P


RSS 2.0